Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar conform eis veroordeeld

Toegevoegd: 18-06-2014, 16.28 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 20-jarige J. V. uit Terneuzen, die werd verdacht van een poging tot moord op een plaatsgenoot, verzet bij aanhouding en mishandeling van twee agenten, is daarvoor woensdag conform de eis veroordeeld tot jeugd-tbs. Ook moet V. een schadevergoeding van in totaal 1250 euro betalen.

V., zwakbegaafd, werd op 27 oktober vorig jaar voor de zoveelste keer door de plaatsgenoot getreiterd en dat was kennelijk voor V. één keer teveel. Hij pakte zijn mes maakte daar zwaaiende bewegingen mee. Het slachtoffer werd daardoor geraakt in de borst, buik en arm. Uiteindelijk vielen de verwondingen mee.

Onder invloed van teveel drank bezorgde hij op 30 april vorig jaar de portier van een café een gebroken neus en toen de politie hem wilde aanhouden trapte hij een van de agenten tegen de schenen en zette hij zijn tanden in de arm van zijn collega.

Zie ook:
- Officier eist jeugd-tbs Terneuzenaar (04-06-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (21-6-2014 om 10:32)
Dit soort tuig hoort niet in de samenleving thuis. Dat hij getreiterd werd is jammer maar neemt niet weg dat hij met een mes rond loopt. Wat mij betreft een enkeltje naar verwegistan!
Cookie-instellingen beheren