Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden na verkeersruzie

Toegevoegd: 18-06-2014, 17.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Woensdagmiddag zijn twee mannen aangehouden vanwege een ruzie in het verkeer.

Rond 12.30 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat in de wijk Bossenburgh twee bestuurders van auto's onderling ruzie hadden gehad . Hierbij was een aanrijding ontstaan en zou een van de mannen met een vuurwapen hebben gedreigd.

Een 33-jarige man uit Vlissingen meldde zich even later op het politiebureau in Vlissingen. Hij wilde aangifte doen, omdat hij was bedreigd. De man werd rond 14.00 uur aangehouden en zijn auto voor verder onderzoek in beslag genomen.

Tijdens het onderzoek bleek dat de tweede man, vanwege nog onbekende verwondingen, naar het ziekenhuis in Vlissingen was gebracht. Op de parkeerplaats van het ziekenhuis werd zijn auto aangetroffen. Ook deze auto is in beslag genomen. Na behandeling in het ziekenhuis werd ook de 26-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij werd naar het politiecellencomplex Torentijd overgebracht.

Beide mannen hebben te horen gekregen dat ze voor verder onderzoek langer moeten blijven. Tijdens het onderzoek hebben agenten nog geen vuurwapen gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.Peterdw. (20-6-2014 om 10:17)
Een opzettelijke aanrijding tussen deze twee heren vond plaats naast de kruising Nieuwe Zuidbeekse weg - Parklaan. Op de parkeervakken naast de glascontainer. Is dus eigenlijk West-Souburg, tegenover Westerzicht. Zij zaten elkaar achterna en gingen na deze heftige botsing opnieuw achter elkaar aan.
wim (19-6-2014 om 18:57)
wat een verstand om door een kort lontje een aanrijding te veroorzaken gelukkig zijn ze opgepakt en onder gebracht in Torentijd wat een triest verhaal.
Vlissinger (19-6-2014 om 10:54)
haha, triest hoor dit. eerst stoer ruzie maken en daarna met knikkende knietjes huilen bij ome agent. stoere man!.
Bossenburg (18-6-2014 om 22:48)
altijd leuk als de wijk word genoemd en nooit de straat !!! her is vaak altijd een gedeelte van Bossenburg en niet de hele wijk !! na al die jaren blijven zulke berichten hetzelfde. Gelukkig weten andere beter
Cookie-instellingen beheren