Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Politie achtervolgt dronken automobilist

Toegevoegd: 19-06-2014, 16.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Woensdagavond verloor een dronken automobilist op de kruising van de Scheldestraat met de Singel in Vlissingen de macht over het stuur en ramde een andere auto.

Agenten zagen en hoorden rond 23.30 uur een personenauto met piepende banden uit de Glacisstraat komen. Ze wilden de bestuurder en de auto controleren en zetten de achtervolging in. De bestuurder van de auto reed veel te hard door het centrum van de stad. Op de Scheldestraat negeerde hij het rode verkeerslicht en reed met volle snelheid over de kruising.

Op de kruising wilde hij linksaf slaan. Dat was teveel van het goede. Hij ramde een geparkeerde auto, die op zijn beurt weer tegen een andere auto reed. Vervolgens probeerde hij te vluchtten, maar hij kwam niet ver. De 30-jarige man uit Middelburg werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Tijdens de ademanalyse blies de man 440 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De auto van de man is door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-6-2014 om 18:38)
Het is toch een groot wonder om zo roekeloos met zulke hoge snelheden over de weg te resen en gelukkig zijn daardoor geen ongelukken gebeurd en dan met een grote slok op en wel 440ug/I gelukkig is zijn auto opgehaald rijbewijs ingenomen en nooit meer terug geven
Vlissinger (19-6-2014 om 16:35)
Duidelijk bewijs dat het niet alleen Vlissingers zijn als er iets gebeurd in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren