Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Dode bij botsing op brug Tholen

Toegevoegd: 21-06-2014, 08.27 uur - Update: 21-06-2014, 10.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Op de Nieuwe Postweg (N286) ter hoogte van de Thoolse brug bij Tholen heeft zaterdagmorgen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval is een vrouw om het leven gekomen.

Twee ambulances en meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse geweest. Ook de traumahelikopter werd ter assistentie gevraagd. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat en deze is ter plaatse overleden. Bij het ongeval is ook nog een man gewond geraakt .Volgens de politie is hij met heupletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Door de politie is ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De oprit naar de brug was hiervoor lange tijd afgesloten. Het overige verkeer werd over één rijbaan geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-6-2014 om 10:59)
Blijkt helaas hoe onveilig die kleine autootjes eigenlijk zijn. Een 10 jaar oude Renault Laguna is veiliger.
SlowRider (21-6-2014 om 10:53)
Een nadeel van kleine zuinige auto's, zodra je bij een ongeluk betrokken raakt zijn de verwondingen meestal ernstig, of zoals in dit geval, met dodelijke afloop. Sterkte voor de nabestaanden !
Cookie-instellingen beheren