Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man aangehouden voor wapenbezit

Toegevoegd: 22-06-2014, 12.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - Agenten van de politie hebben zaterdag een 43-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden voor verboden wapenbezit.

Rond 18.15 uur zagen de dienders de man met zijn auto over de Oude Kerkstraat in Aardenburg slingeren. Omdat het vermoeden bestond dat de man beschonken achter het stuur zat gaven ze een stopteken. Een blaastest wees inderdaad uit dat de bestuurder te veel gedronken had. De verdachte had zijn rijbewijs thuis liggen. Daarop gingen de agenten met hem naar zijn woning om het rijbewijs te halen.

Nadat ze toestemming kregen van de man om zijn woning te betreden zagen de dienders een geweer op zijn bankstel liggen. Daarop werd de man aangehouden voor verboden wapenbezit. De man is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren