Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Invallen in woningen na drugsoverlast

Toegevoegd: 22-06-2014, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdag in een pand in Terneuzen en en Biervliet een ingeval gedaan. Bij de invallen zijn drugs, contant geld en een vuurwapen aangetroffen. Aanleiding voor de invallen waren veel klachten van omwonenden. Twee verdachten werden aangehouden.

Bij een pand aan de Tholensstraat deed de politie rond 17.00 uur een inval. Er werd 60 gram hennep en 0,4 gram heroïne in beslag genomen. De 52-jarige bewoonster werd aangehouden.

Om 19.00 uur werd, na toestemming van de bewoner, een pand in Biervliet doorzocht. Er bestond al langer het vermoeden dat er vanuit het pand drugs werd gedeald. Bij de doorzoeking werden 260 gram hennep, een grote som contant geld en een vuurwapen inclusief munitie gevonden. Deze werden alle in beslag genomen. De 56-jarige bewoner van het pand werd aangehouden. Hij is vastgezet in verband met verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (22-6-2014 om 21:41)
@mark: Volgens u moet de overheid niet optreden tegen dit soort lieden? Los van de drugs zelf brengt het ook veel criminaliteit met zich mee. Men heeft immers niet voor de sier een vuurwapen met munitie... Ik ben het met je eens dat drugs altijd in onze maatschappij zal blijven bestaan, maar uiteraard moet er tegen deze criminelen worden opgetreden. En vele malen harder dan nu het geval is.
Mark (22-6-2014 om 15:45)
werkt goed joh, antidrugsbeleid.
Cookie-instellingen beheren