Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Ernstig verkeersongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 24-06-2014, 13.52 uur - Update: 24-06-2014, 17.06 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagmiddag een scooterrijder ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De scootterrijder, een 80-jarige man uit Vlissingen, kwam rond 13.20 uur op de kruising Nieuwe Zuidbeekseweg - Westerzicht in botsing met een 34-jarige automobilist uit Vlissingen. De man verleende vermoedelijk geen voorrang toen hij met zijn scooter de Nieuwe Zuidbeekseweg over wilde steken.

Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plekke gekomen om hulp te verlenen. De gewonde is na behandeling met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Het slachtoffer liep bij de aanrijding een ernstige hoofdwond op.

De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek uitgevoerd. Ook werd een remproef uitgevoerd met de personenauto. De Nieuwe Zuidbeekseweg was vanwege het ongeluk volledig afgesloten tussen de kruisingen met de Nieuwe Vlissingseweg en de Weijevlietweg. Rond 15.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (24-6-2014 om 18:38)
Het is wel erg vaak raak op deze kruising.... Misschien toch maar eens een rotonde neerleggen of zo? Veel sterkte voor de slachtoffers!
gast (24-6-2014 om 18:23)
dit is de tweede aanrijding deze week op dat punt. Toch een heel overzichtelijk kruispunt. Hopelijk komt het goed met de meneer
R (24-6-2014 om 16:44)
goh, dat is al de derde keer binnen 1 week dat het raak is op deze kruising. De tekeningen van de vorige aanrijding staan er nog en nu zag ik weer nieuwe. Blauw en geel. Het is er zo overzichtelijk. Je kijkt links en rechts gewoon naar de verkeerslichten honderden meters verderop. En westerzicht kijk je ook helemaal in.
Ja (24-6-2014 om 16:15)
Lekker met z'n allen kijken hoe daar iemand pijn ligt te lijden. Loop toch door mensen!
Pietp (24-6-2014 om 15:57)
De brokstukken van zaterdagochtend zijn net opgeruimd. Gaat lekker daar op dat kruispunt!
Wilfred (24-6-2014 om 15:16)
Ik heb absoluut geen idee wat er daadwerkelijk gebeurd is maar het is een gevaarlijk kruispunt. Er moet iets aan deze verkeerssituatie gedaan worden, een rotonde misschien? Sterkte voor alle betrokkenen....
Cookie-instellingen beheren