Weerbericht:
Veel zon, vannacht in het noorden en noordwesten kans op mist
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 373 km

Zoekactie naar mogelijke zwemmer

Toegevoegd: 26-06-2014, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Voor de kust van Vrouwenpolder wordt momenteel gezocht naar een mogelijke vermiste zwemmer. Dat bevestigt de politie.

De melding kwam rond 15.25 uur binnen. Tussen Oranjezon en de Oosterscheldekering zou mogelijk een zwemmer zijn waargenomen die in de problemen verkeerde. Volgens de politie is het niet zeker dat er een persoon in het water ligt.

Meerdere reddingboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), waterscooters van de strandwacht en een vliegtuig van de Kustwacht zijn ter plekke. Ook een Search- and Rescuehelikopter van de Kustwacht zoekt mee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (27-6-2014 om 05:56)
zou het zo kunnen zijn dat onze oosterburen een zeehond hebben aangezien voor een menselijk hoofd het is al meer voorgekomen namelijk maar ja dat het een mens zou kunnen zijn dat kan je ook niet negeren maar dat er daar een berg stroom staat weet ik maar al te goed van het vissen
kees (26-6-2014 om 16:49)
het was een zeehond
Cookie-instellingen beheren