Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Veelpleger trapt ruiten politiebureau in

Toegevoegd: 27-06-2014, 13.20 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 48-jarige inwoner van Kloetinge is afgelopen nacht aangehouden. De man staat bij politie en justitie bekend als veelpleger. Hij wordt verdacht van doorrijden na aanrijding, rijden onder invloed en vernieling.

Kort na middernacht kreeg de politie een melding dat een auto aan de Patijnweg vermoedelijk tegen meerdere auto's had aangereden en luid toeterend door de straat reed. Agenten gingen op zoek naar het voertuig en traceerde de auto op de Buys Ballotstraat. Bij het zien van de politie ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor. Daarbij negeerde hij de verkeersregels en reed daarbij onder andere door rood. De Veelpleger had kort daarvoor vermoedelijk ook tegen een pui van een bakkerij aan de Leeuwenstraat gereden. Het vermoeden bestaat dat hij tijdens zijn rit in de omgeving van Kloetinge en het centrum van Goes meerdere auto's heeft beschadigd met zijn blauwe auto.

De achtervolging eindigde bij het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes. Daar stapte de man uit en trapte direct een aantal ruiten van het bureau in. In het kantoor werd hij ingerekend. Hij bleek onder invloed van drugs achter het stuur te zitten. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. Het bloedmonster zal worden onderzocht op aanwezigheid van drugs. In zijn auto werden gebruikershoeveelheden heroïne aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

Mocht u getuige geweest zijn of het vermoeden hebben dat uw auto afgelopen nacht is beschadigd door deze automobilist dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (28-6-2014 om 17:48)
Welk strafje krijgt deze veelpleger ? Zeker minder toerekeningsvatbaar of niet toerekeningsvatbaar maar wel een heleboel schade veroorzaken. Schade verhalen en voorlopig goed vastzetten, zodat hij tenminste voor een langere periode anderen niet tot last kan zijn. Daar voor is het strafrecht !
VdVonck (28-6-2014 om 14:53)
Als omwonende heb ik die idioot bezig gezien. Hij bleef rondjes scheuren met de claxon ingedrukt. Ook voorbijgangers werden voor rotte vis uitgemaakt. Daarnaast is hij tot 2x toe tegen een roldeur van de brandweerkazerne gereden. Wellicht dat daar ook schade door ontstaan is.
Patje (28-6-2014 om 10:04)
Dit is weer z'n geval waar de hardwerkende man een aantal jaren langer voor moet gaan werken! Er is maar 1 oplossing voor zulk soort! Zullen wel eerst onschuldige slachtoffers moeten vallen!
jacob (28-6-2014 om 09:31)
Een zware straf, rijbewijs innemen helpt echt niet. Hij heeft hulp nodig, oh ja? laat hem in zijn sop gaar koken is een onverbeterlijke aso. Die alles en iedere wet aan zijn laars lapt. Moet hij dan nog een geldverslindend traject in? NEE!
Franky (27-6-2014 om 18:17)
Alleen straffen werkt niet, deze man heeft echt hulp nodig. Rechterlijke Machtiging zou vast helpen.
Jan (27-6-2014 om 18:09)
Een zware straf geven en alle schade laten betalen. Als het niet anders kan, dan maar (jaren) laten afbetalen in delen. Hij heeft niet meer verdiend.
Cookie-instellingen beheren