Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Fietser zwaargewond na botsing met auto

Toegevoegd: 27-06-2014, 18.08 uur
Foto 3 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beunhaes (19-6-2021 om 11:50)
De eerdere inzendertjes hebben kennelijk nog nooit gehoord van de zgn speed- pedelec. Dat is een elektrische fiets die wel harder kan en mag dan een e-bike. Die dingen hebben een (gele) brommer kentekenplaat en dienen zich als een bromfiets te gedragen. Dus helm op, en binnen de bebouwde kom op de rijbaan. Dat dat regelmatig niet gebeurt zie ik ook tot mijn ergernis. Dan de e- bike rijders: dat een e- bike Max 25 km/u rijdt (met ondersteuning) wil niet zeggen dat je ook altijd zo hard móét…. Zelf rij ik meestal tussen 18 en 20 km/u, door de versnelling een tandje lager te zetten. De trapsnelheid neemt daardoor toe, waardoor de rijsnelheid vanzelf lager wordt.
simone feij (30-6-2014 om 14:58)
@kritisch ik zeg niet alle alle mensen op een fiets met trap ondersteuning zich niet aan verkeersregels houden. Maar van kinderen hoef je niet te verwachten dat ze kaarsrecht in 1 rechte lijn fietsen. En als ineens zo'n snelle fiets voorbij komt rijden. Vind ik wel dat zulke mensen rekening moeten houden met anderen. We hebben tenslotte allemaal een bel op onze fiets niet waar!
ronny (28-6-2014 om 19:13)
iedereen verplichten een veilig fietsen certificaat te halen en voor de wandelaars een veilig wandel certificaat de wildplassers een veilig plascertificaat dan wordt het hier een stuk veiliger
kritisch (28-6-2014 om 18:24)
Jan gaan ze dan de snorfietsern, scootmobielen en van die vierwiel wagentjes die over het fietspad scheuren ook verbieden, als mede alle tourwielrenners( die denken beroepswielrenner zijn) en zonodig alle verkeersregels aan hun laars moeten lappen door altijd op de rijbaan te blijven rijden? En wat dacht je van de bederrijven die met landbouwtractoren zand en grind vervoeren over de weg en ook alle regels ( voorrang verlenen ( deze week op de Houtkade in goes D uit Goes) , max snelheid van 25km per uur en maar niet te spreken over de overbelading en technische staat? Gaan we die ook aanpakken? Helaas daar doet de politie helemaal niets aan. En zo kunnen we nog even doorgaan.
kritisch (28-6-2014 om 18:18)
simone, als iedereen in nederland zich eens aan de verkeersregels zou gaan houden, scheelt dat een hoop ergernis. Er zijn ook mensen met een elektrische fiets die zich wel netjes aan de verkeersregels houden. Niet alles over een kom scheren.
jan (28-6-2014 om 14:17)
@pollewop ...als een mens door een handicap of ouderdom niet meer kan fietsen zijn er vele andere alternatieven hoor ipv van een e-bike!en als je door ouderdom niet meer zo goed kunt functioneren dan moet je gewoon een keuze maken vind ik omdat je andere mensen ook in gevaar brengt in het verkeer en er niet meer aan deelnemen ....en ik vind dit onzin van jou om dan te zeggen dat ze dan maar wel met een e-bike kunnen rijden??dat is natuurlijk grote onzin want op een e-bike moet je ook je ogen,oren,enz erbij houden en kun je volgens jou maar zomaar ,,raak,, rijden???(lees geen ervaring meer hebben in het verkeer!)en pieter heeft groot gelijk vind ik met zijn reactie want ze kunnen harder dan 25 km per uur...en ze moeten zich ook gedragen
Cookie-instellingen beheren