Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand verwoest schuurtje Middelburg

Toegevoegd: 28-06-2014, 18.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg is aan het einde van de middag brand ontstaan in een schuurtje. Het schuurtje brandde volledig uit.

De brandweer rukte rond 17.20 uur uit naar het brandadres aan de Geersesweg. Ter plaatse stond een schuurtje in lichterlaaie. De brandweer schaalde op naar het sein middelbrand. De brand zorgde voor een flinke rookontwikkeling die in de omtrek goed te zien was.

Na een klein halfuur gaf de brandweer het sein brand meester. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Het schuurtje kan als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-6-2014 om 06:49)
Een oud schuurtje in brand laten afbranden en een nieuw schuurtje terug zetten hopelijk dat de man verzekerd is
Bert (29-6-2014 om 08:30)
@zeeuw,de brandweermannen zijn geen taxateurs,dus kunnen geen waardebepaling doen van objecten.Als uw woning in de brand staat,komen ze ook niet eerst taxeren of het het waard is te blussen?Hoe eerder ze de brand onder controle hebben hoe beter,ongeacht wat de waarde is van het te blussen object.U heeft dus een reactie geplaatst die wal nog kant raakt.
zeeuw (28-6-2014 om 21:04)
kost meer aan man kracht van de brandweer dan dat het schuurtje waard is
RFM (28-6-2014 om 19:41)
Kortsluiting, of de pyromaan van Middelburg?? Is daar stroom in die schuurtjes?
Cookie-instellingen beheren