Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Drugsdealer opgepakt in Domburg

Toegevoegd: 29-06-2014, 11.47 uur
Door: Rolf de Feijter

DOMBURG - Een 22-jarige inwoner van Arnemuiden is afgelopen nacht in Domburg aangehouden op verdenking van dealen in drugs.

Rond 02.00 uur werd door een beveiligingsmedewerker een verdachte transactie gezien in een horecagelegenheid. De man greep direct in en waarschuwde de politie. In een tasje van de verdachte werden zes zakjes wiet en drie gebruikershoeveelheden harddrugs (XTC) gevonden. De drugs zijn in beslag genomen.

De Arnemuidenaar is voor verhoor ingesloten in een politiecel. Naast een proces verbaal dat wordt opgemaakt, krijgt hij ook een horecaverbod.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anno (3-7-2014 om 18:31)
Spijtig dat het tegenwoordig zo moet. In mijn tijd waren er enkele cafe's waar dit gebeurde maar die stonden er om bekend en werden daar om ook door menig man ontweken. Tegenwoordig gebeurd dit in letterlijk elk cafe. Jammer dat de, al niet meer, sociale samenleving nog verder naar de klote word geholpen.
Ontkennings Belijd (30-6-2014 om 19:07)
Vroegáh, gingen de toeristen even langs de legale coffeeshop op de weg naar het strand, maar dat mag niet meer met het strenge wietbelijd. Dus waar kunnen ze het dan kopen ? Alleen nog bij straatdealertjes die door het strenge belijd de grootste topdagen van hun dealerschap kennen en dan ook gelijk maar de harddrugs erbij verkopen. Het was al lang en breed voorspeld ver voor het strengere belijd, maar toch wil den Haag dit. Overal drugsdealers en junks dus. Maar dat is beter dan zo een coffeeshop waar alles onder controle is en overal camera's e.d. Nee, ze hebben liever dat er in het cafe waar uw dochter gaat stappen alle soorten drugs onder de tafel door rondvliegen, en oeps in een drankje. Maar dat is echt beter hoor !
zeeuw (29-6-2014 om 15:22)
Die lui hebben helemaal geen recht op prive , ze trekken een ander de rotsooi in
Cookie-instellingen beheren