Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon vast onder auto Middelburg

Toegevoegd: 02-07-2014, 18.32 uur - Update: 02-07-2014, 19.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag iemand bekneld komen te zitten onder een personenauto. Het slachtoffer kon pas na 25 minuten vanonder de auto worden gehaald.

Het ongeluk gebeurde rond 17.35 uur bij de kruising Torenweg - Nieuwlandseweg - Schietbaan - Waldammeweg. Het slachtoffer zat op een scooter die door onbekende oorzaak in botsing kwam met een personenauto. Een opgeroepen blusploeg kreeg de gewonde niet vanonder de auto en daarom werd even later ook een hulpverleningsvoertuig opgeroepen.

Met behulp van een kraan is de auto opgetild. Daarna kon eerste hulp worden verleend. Over de toestand van de gewonde is niets bekend. De brandweer heeft het slachtoffer afgeschermd met zeilen.

Volgens de politie zijn de bestuurder en een inzittende van de auto aangehouden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (3-7-2014 om 06:13)
Ik oordeel niet over hoe of wat , maar de auto staat met de neus tegen de normale rij richting in op de rotonde ?
Michelle (2-7-2014 om 22:10)
Dan moet je wel hard gaan om onder een auto terecht te komen!
nonoVul hier jouw naam in (2-7-2014 om 20:43)
wat kost dit????? persoon ligt onder auto ??er loopt 30 man rond ,zet de auto effe op zn kant met 4 man ,dit moet geld kosten ,zo deden we het 25 jaar geleden ook ,sterkte aan gewonde
A. Van den Berg (2-7-2014 om 19:12)
Wat raar dat de brandweer daar dan geen materieel voor bij heeft, terwijl ze er wel naartoe gestuurd worden. Het is natuurlijk beter dat men de juiste ploeg met de juiste uitrusting op pad stuurt, en niet een blusploeg die brandjes kan blussen en niet veel meer. De centralist zou toch moeten weten dat een beknelling niet te lang kan duren en dat het noodzakelijk en van levensbelang is dat het slachtoffer z.s.m. de juiste hulp krijgt. En hij stond toch niet in de brand ? Of koop anders eens wat uitrusting voor die blusploeg. Nu is het net alsof ze daar nog met brandemmers rondrijden.
Cookie-instellingen beheren