Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 49 km

Persoon vast onder auto Middelburg

Toegevoegd: 02-07-2014, 18.32 uur - Update: 02-07-2014, 19.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag iemand bekneld komen te zitten onder een personenauto. Het slachtoffer kon pas na 25 minuten vanonder de auto worden gehaald.

Het ongeluk gebeurde rond 17.35 uur bij de kruising Torenweg - Nieuwlandseweg - Schietbaan - Waldammeweg. Het slachtoffer zat op een scooter die door onbekende oorzaak in botsing kwam met een personenauto. Een opgeroepen blusploeg kreeg de gewonde niet vanonder de auto en daarom werd even later ook een hulpverleningsvoertuig opgeroepen.

Met behulp van een kraan is de auto opgetild. Daarna kon eerste hulp worden verleend. Over de toestand van de gewonde is niets bekend. De brandweer heeft het slachtoffer afgeschermd met zeilen.

Volgens de politie zijn de bestuurder en een inzittende van de auto aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (3-7-2014 om 11:33)
@nono, daarom lag toen de levensverwachting veel lager. Tokkie.
geen begrijp (3-7-2014 om 09:28)
Ik heb die Gast met de Auto nog gesproken. Hij was op weg naar de sloop. Naar dat ik hem de weg heb uitgelegd ging die met slippende banden door. Je hoorde hem nog een tijdje door Arnestein racen. Wat een idioot! Ik hoop dat die nooit meer zijn rijbewijs terug krijt. KANSLOOS !
Kees (3-7-2014 om 09:13)
Dat eerste brandweervoertuig is ook een hulpverleningsvoertuig en geen bluswagen. De laatste foto laat wel zien wat er is gebeurd. Auto en scooter in de zelfde richting, waarbij de auto de scooter van achteren aanrijdt, en met een ruk aan het stuur dwars op de rotonde terecht komt. Beterschap aan de scooterbestuurder.
Adri (3-7-2014 om 08:28)
...ik ken de toedracht niet, maar je zal ze maar tegenkomen; mensen die een rotonde "verkeerd om nemen.."
kootje (3-7-2014 om 07:32)
wat staat die auto aan een rare kant vd rotonde,en in de verkeerde rijrichting. hoe is dit toch gekomen? is het, het haastige gedrag van de automobilist?
Jan (3-7-2014 om 06:17)
tja rotondes en voorrang, slecht geregeld in Nederland. en zou er soms iemand te hard gereden hebben? ik laat maar even in het midden wie.
Cookie-instellingen beheren