Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man onder auto mogelijk expres aangereden

Toegevoegd: 03-07-2014, 10.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 30-jarige scooterrijder die gisteren in Middelburg 25 minuten lang bekneld lag onder een personenauto is mogelijk expres aangereden. Dat meldt de politie.

Volgens de politie reed de automobilist rond 17.35 uur vanaf de Waldammeweg in de richting van de Kruitmolenlaan. Vlak voor de rotonde reed de scooter hem voorbij. Er zou volgens getuigen tussen de bestuurder van de scooter en die van de auto onenigheid zijn waarna de automobilist tegen de scooter is aangereden.

De scooterrijder kwam daarbij onder de wagen terecht. Hij lag bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Na 25 minuten kon de brandweer de auto met een kraan optillen. 
De scooterrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
 
De bestuurder van de auto is aangehouden om te onderzoeken wat er precies is gebeurd. Ook getuigen zijn gehoord. De scooterrijder moet nog worden gehoord. Er is ter plekke technisch onderzoek is gedaan om sporen veilig te stellen. De voertuigen zijn beide in beslag genomen.

Zie ook:
- Persoon vast onder auto in Middelburg (02-07-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
been missen (8-7-2014 om 00:46)
Las zojuist op een andere site dat de scooterrijder een been moet missen voor de rest van zn leven.... Als er onenigheid is, praat er dan als een volwassen persoon over, maar ga geen eigen rechter spelen zoals hier waarschijnlijk gebeurd is.
Coco (4-7-2014 om 21:19)
@Jan....hoe weet je nu wat er precies gebeurt is, getuigen spreken over het feit dat de automobilist over het industrie terrein aan het scheuren was, alsof dat normaal is....en dus in jouw visie, alle scooterrijders zijn snelheidsduivels, dus rijdt ze maar aan gort? Ze kunnen jou beter oppakken, gevaar in het leven met zo'n denkwijze!
Sjors (4-7-2014 om 16:56)
Misschien had die scooterrijder iets over zijn moeder gezegd.
Jan (4-7-2014 om 09:46)
boontje om zijn loontje hoe vaak halen die snelheids duivels het bloed onder je nagels
Anita (3-7-2014 om 17:33)
Jeetje wat erg Hij had wel dood kunnen zijn Een beetje meer RESPECT voor medeweggebruikers aub
R (3-7-2014 om 17:17)
Een zonnesteek zeker opgelopen?????
Cookie-instellingen beheren