Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk bij Terneuzen

Toegevoegd: 03-07-2014, 18.44 uur - Update: 04-07-2014, 09.35 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Molenweg bij Terneuzen is donderdagavond een ernstig verkeersongeluk gebeurd.

De aanrijding vond rond 18.05 uur plaats. Een 17-jarige scooterrijder uit Westdorpe kwam door onbekende oorzaak op de kruising met de Drieweg in botsing met een bestelbus. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. De helikopter kwam ook daadwerkelijk ter plekke.

Rond 18.55 uur kon de gewonde per ambulance naar een ziekenhuis worden gebracht. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer kritiek.

De politie laat weten onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De omgeving van de kruising is door de politie afgezet met linten. De 49-jarige bestuurder van de bestelbus uit Vogelwaarde zal worden verhoord.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (8-7-2014 om 17:56)
2 weken geleden zaten we nog een pilsje te drinken om te vieren dat je geslaagd was en omdat je die nacht 17 werd. Ik kan het nog steeds niet geloven.. Veel sterkte voor de familie en vrienden.. Nordin jongen, rust zacht...
anoniem (5-7-2014 om 19:37)
oordeel niet zonder de feiten te kennen, zonder meer is dit een heel triestige zaak... voor beide partijen... een familie is hun zoon broer neef etc kwijt.... een andere familie heeft een hoog drama opgelopen en trauma ... heel veel sterkte aan de beide kanten ... zonder feiten kunnen we niet oordelen ook aan het meisje in het geel .... ga op tijd praten en hulp zoeken dit is niet niets...
wim (5-7-2014 om 09:03)
Aan alle betrokkenen heel heel veel sterkte.
jaap (5-7-2014 om 06:17)
Ik ben 50 jaar geleden 2 grommers afgepakt omdat ze te snel waren, ben politie nog steeds dankbaar anders was ik niet zo oud geworden, zo te zien heeft b u s geen voorang verleent en zou dus schuldig zijn?
Ria (5-7-2014 om 02:13)
En echt, bepaalde reacties waren zo verschrikkelijk om te lezen, er werd ook zoveel verzonnen informatie verteld (van horen zeggen etc..) Dus alsjeblieft.. laat dit niet weer gebeuren; betuig je steun aan familie/vrienden en begin niet over dingen die er niet (meer) toe doen.. Sterkte familie, voor nu maar vooral ook voor de toekomst als iedereen weer zn gangetje gaat en men er vanuit gaat dat het rouwen nu wel een keer over mag zijn.. (2/2)
Ria (5-7-2014 om 02:12)
Aan alle reageerders: Hou er rekening mee dat nabestaanden deze reacties ook zien. En hoe pijnlijk bepaalde dingen (kunnen) overkomen die gezegd worden: aannamens die gedaan worden/bespreken van gereden snelheid etc.. Dit is allemaal zo NIET van belang op dit moment, laat dat analyseren maar aan de politie over. Mijn broer verongelukte ook op zijn 17de met zn brommer (okt 2008) en ik kan je zeggen dat ik reacties ging lezen, om steun te vinden denk ik.. (1/2)
Cookie-instellingen beheren