Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Airbags gestolen uit auto's Goes

Toegevoegd: 04-07-2014, 13.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de nacht van 2 op 3 juli zijn in de wijk Ouverture in Goes uit een zestal auto's navigatiesystemen en airbags gestolen. De eigenaren hebben aangifte gedaan.

In de Duke Ellingtonlaan zijn twee auto's opengebroken. Ook in de John Lennonlaan, de Elvis Presleylaan en de Glenn Millerlaan (twee maal) zijn airbags en navigatiesystemen weggenomen.

De politie doet onderzoek en wil graag mensen spreken die 's nachts iets verdachts hebben gehoord of gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (5-7-2014 om 20:45)
Als je weet hoe je een airbag veilig kan verwijderen ben je vast ook in staat om ingebouwde navigatie systemen uit te bouwen. Deze leveren over t algemeen 3 tot 4x zo veel op als een los systeem. Tip voor de gedupeerden: houdt marktplaats website maar goed in de gaten, grote kans dat uw navigatie systeem hier voorbij komt.
gpronk (5-7-2014 om 13:32)
Airbags die gestolen worden leveren tussen de 250 en 500 euro op. Gaan vaak naar oostblok waar ze in schadeautos worden ingebouwd. Lucratieve handel dus. Gedupeerde zit incl.braakschade met een post rond de 2500 euro.
Franky (4-7-2014 om 21:22)
Daarom een betere samenwerking met de particuliere beveiliging, is financieel ook haalbaar en heus niet weg gelegd voor alleen dure woonwijken. Politie kan hier gewoonweg niet alleen op surveilleren, zeker niet in de nacht en vooral niet meer bij een incident elders. Die extra paar ogen in de nacht, ik zeg doen. Het voorkomt niet alles maar het zal zeker veel ellende terugdringen.
t4 (4-7-2014 om 21:06)
Airbag worden gestolen in opdracht om auto's die schade hebben gehad op te knapen. Omdat deze zeer duur zijn . Er zijn zelfs bende's die completen auto's strippen als je boodschappen aan het doen bent. Binnen een paar minuten is je auto leeg. Of ze worden dit jaar gebruikt om zwarte piet te beschermen bij de in tocht. Een trotse nederlander
cubalibre (4-7-2014 om 20:12)
Vast illegalen die per airbag op zoek willen naar Engeland..
kees (4-7-2014 om 17:19)
Een los navigatie systeem moet je ook niet in de auto bewaren. Gewoon loshalen en thuis bewaren. Alleen een goed ingebouwd systeem kan er in blijven. Een los systeem is de kat op het spek binden.
Cookie-instellingen beheren