Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle uitslaande brand schuur Gapinge

Toegevoegd: 04-07-2014, 22.01 uur - Update: 04-07-2014, 23.15 uur
Door: Roland de Jong

GAPINGE - In een schuur aan de Dorpsstraat in Gapinge is vrijdagavond een felle uitslaande brand uitgebroken. Daarbij kwam veel rook vrij.

De brand werd rond 21.35 uur ontdekt. Binnen korte tijd werden twee tankautospuiten, twee waterwagens en een ladderwagen ter plekke gestuurd. In totaal zijn ongeveer twintig brandweerlieden ingezet om de brand te bestrijden. De Veiligheidsregio Zeeland spreekt van een middelbrand.

Volgens een woordvoerder woedt de brand in een schuur met een pannendak. Daaronder zit riet en de brandweer zette in eerste instantie in op het voorkomen van uitbreiding naar naastgelegen gebouwen. Dat lukte, maar de schuur, ongeveer 10 bij 5 meter, werd volledig verwoest. Vanuit de schuur werden groente en fruit verkocht. Er waren geen personen of dieren betrokken, aldus de woordvoerder.

Rond 22.15 uur kon de brandweer het sein "brand meester" geven. De brandweer moest hierna nog enige tijd nablussen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren