Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Boetes bij controle recreatieverkeer

Toegevoegd: 05-07-2014, 15.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag is op de Krooneveldweg in Middelburg het recreatieverkeer gecontroleerd. Er zijn geen mensen betrapt op het rijden onder invloed. Wel hebben 31 bestuurders een bekeuring gekregen voor verschillende overtredingen.

De politie bekeurde zes mensen voor het niet handsfree bellen tijdens het rijden en zo'n zelfde aantal boetes werd uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel. Zes brommers overschreden de maximale constructiesnelheid en kregen hiervoor een boete. Er werd ook een bromfietser op de bon geslingerd voor het niet dragen van een helm.

Bij de aanhangwagens werden bekeuringen uitgeschreven voor een defecte richtingaanwijzer en remverlichting, het niet deugdelijk zichtbaar zijn van de kentekenplaat en voor het ontbreken van een losbreekreminrichting. Ook was er een aanhangwagen met een losliggende lading.

Een bestuurde die een rood verkeerslicht negeerde kreeg hiervoor een boete en van twee bestuurders werd geconstateerd dat zij reden zonder een geldig rijbewijs. Bij een auto werd geconstateerd dat de profilering van de banden onvoldoende was. De bestuurder kreeg hiervoor een bekeuring.

Een landbouwvoertuig werd door de politie gecontroleerd en bleek niet aan de gestelde eisen te voldoen. Hiervoor werd ook een proces verbaal uitgeschreven. Daarnaast heeft één persoon een openstaande boete van 277 euro contant betaald. In totaal zijn er 64 blaastesten uitgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-7-2014 om 19:05)
Ja zomaar een leuk bedrag die in de schatkist terecht komt boete voor aanhang wagens gemak zucht om niet te controleren let op openstaande boete 277 euro ook kan dat ook nog, 31 bekeuringen en leuk bedrag in totaal maar in de schatkist zit geen bodem dus het draag nergens aan toe.
Cookie-instellingen beheren