Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig ongeluk N59 Oosterland

Toegevoegd: 05-07-2014, 22.33 uur - Update: 06-07-2014, 15.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - Op de N59 bij Oosterland is zaterdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. De hulpdiensten hebben flink wat materieel ingezet. Vier personen raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 22.20 uur toen twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing kwamen. Er zijn twee tankautospuiten, een hulpverleningsvoertuig, drie ambulances en een traumahelikopter ingezet. De vier gewonden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het lijkt erop dat één van de voertuigen door nog onbekende oorzaak op de verkeerde rijstrook terecht is gekomen, waarna deze frontaal op de tegemoetkomende auto botst. De inzittenden van één van de auto's zijn bij de botsing bekneld geraakt. De brandweer heeft hen uit hun benarde positie gehaald.

Een 16-jarige vrouw uit Dodewaard is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes, een 19-jarige bestuurder naar het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Twee vrouwen (42 en 62 jaar) in de andere auto zijn eveneens behandeld in het ziekenhuis in Goes. Drie betrokkenen zijn inwoners van de gemeente Schouwen-Duiveland.

De N59 is tussen Bruinisse en Oosterland tot omstreeks 01.00 uur volledig afgesloten geweest voor onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analisten. Beide auto's zijn weggetakeld naar een opslagplaats in Oosterland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (6-7-2014 om 23:10)
Als je niets van de toedracht af weet waarom reageer je dan? Wat jij nu vertel is in ieder geval niets van waar. En niet iedereen die net zn rijbewijs heb rij zoals jij nu beschrijf. Je moest je schamen.
Renata (6-7-2014 om 16:33)
Zal me niet in dank afgenomen worden maar het zal toch niet aan de 19 jarige bestuurder liggen? Hoe vaak zie je ze niet stoer rond scheuren alsof ze de hele wereld in pacht hebben. Amper het rijbewijs en jaren ervaring..... niet. Beterschap voor de nietsvermoedende slachtoffers.