Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 166 km

Wielrenster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 06-07-2014, 12.42 uur - Update: 06-07-2014, 23.41 uur
Foto 5 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JP lekkerkerk (7-7-2014 om 09:58)
Lezers schrijven, je mag hier je reactie geven, niemand is verplicht deze te lezen. Staat hier condoleance register? Nee. Dat sommigen bepaalde reacties ongepast vinden is ook louter een mening. sterke aan alle betrokkenen.
Peter vd Hoven (7-7-2014 om 09:52)
Als ik de reacties lees krijg ik echt pijn in mijn buik. Zelf ben ik ook een recreatieve fietser en inderdaad er zijn groepen die meer ruimte claimen dan ze hebben, maar kijk eens naar de beelden! Deze fietsers horen echt niet tot die categorie. (let maar eens op de kleding die ze dragen, dit is puur recreatief) De Waanweg is best smal weet ik uit ervaring en als het net geregend heeft en je knijpt net wat te hard is je remmen, dan kun je vallen en dit soort vreselijke gevolgen ondervinden. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met het verlies en mensen kijk eens kritisch naar jezelf voordat je het soort reacties plaatst die hier ook staan.
Jurgen S (7-7-2014 om 09:44)
R.I.P Het zal je gebeuren! Sterkte aan alle nabestaanden, de bestuurder van de auto en de hulpverleners. @ negatieve reactie's Schaam u!! Schaan u DIEP!
G (7-7-2014 om 09:36)
Allereerst begrijp ik al niet waarom er mensen zijn die op deze manier gaan reageren. Deze vrouw is overleden door een ongeval en ene Jurgen gaat zich druk maken samen met andere mensen over groepen mensen die lekker rondjes fietsen!!!! Duidelijk dat jullie alle verstand van een normaal mens missen! Hoe kun je oordelen over een situatie als deze terwijl je er niet bij geweest bent!? Jullie moeten een ding doen en dat is je helemaalkapot schamen over jullie belachelijke gedrag Ik wens de nabestaanden het allerbeste toe en ook voor de bestuurder is dit verschrikkelijk...
Joke Hage (7-7-2014 om 08:59)
Allereerst gecondoleerd en heel veel sterkte voor alle nabestaanden van deze vrouw, de mede-fietsers en ook de automobilist. Verder wil ik eigenlijk niet reageren, maar sommige reacties zijn te erg voor woorden, daarom hierbij mijn reactie. Hoe schandalig zijn sommige van jullie reacties. Waarom hebben veel mensen gelijk hun oordeel klaar? Ik ben zelf ook wielrenster en ik kan u vertellen, dat er geen tot weinig respect is onder sommige medeweggebruikers, zelfs al fiets je alleen!!!! Laten we aub eens proberen respect voor elkaar op te brengen!!!
Gert Huisman (7-7-2014 om 06:38)
Gecondoleerd, wat een vreselijk drama. Beste familie en vrienden, heel veel sterkte gewenst. Helaas zijn er mensen die het nodig vinden om te kwetsen. Misselijk makend, geen woorden voor te vinden, ga bij jezelf te rade en zoek alstublieft hulp. Probeer je in ieder geval voor te stellen wat een impact dit heeft in een gezin. Gelukkig zijn er ook weldenkende mensen, dat verlicht de pijn en het verdriet misschien iets. Denk eens na over het woord ongeluk, zeg het eens 10 keer achter elkaar, misschien gaat er een lichtje branden, zonder meteen "schuldigen" aan te wijzen.
Cookie-instellingen beheren