Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 06-07-2014, 12.42 uur - Update: 06-07-2014, 23.41 uur
Foto 7 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (9-7-2014 om 18:41)
Allereerst gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaanden! Wat triest dat er zulke reacties op een bericht als dit komen! Het gaat hier wel om iemand die overleden is! Ga dan alsjeblieft niet van die belachelijke reacties plaatsen waar niemand wijzer van word en je de nabestaanden, plus de hulpverleners die voor haar leven gevochten hebben veel pijn mee doet! Ik vraag me echt af waar bij sommige mensen het fatsoen en het gevoel gebleven is! Mensen die zulk soort achterlijke reacties plaatsten: schaam je diep!!
Yasmin (7-7-2014 om 20:12)
Ik wens de familie de meiden en haar vrienden heel veel sterkte new angel in heaven :(
marja (7-7-2014 om 16:57)
gecondoleerd voor mevrouw haar man,kinderen,familie,fietsmaatjes en wat een grof schandaal om zo min berichtjes te zetten die zo laag zijn er zijn geen woorden voor zulke mensen ,en hopelijk worden zulk soort mensen niet aangereden of vallen ze met de fiets en soms kom ik wielrenners ook tegen maar denk dan laat!! die mensen lekker fietsen en laat ze hun gang gaan en stop indien dit kan om ze in alle rust over te laten steken want die paar minuten wachten is mij meer waard dan me ergeren of iemand de dood in jagen en krijg je een vriendelijke zwaai dus mensen heb respect voor elkaar in het verkeer en stop met domme oordelen..en schandalig reageren
egovaerts (7-7-2014 om 16:06)
Allereerst sterkte en kracht voor de nabestaanden, en meteen de vraag of de mensen die hier zo belachelijk op reageerden zich even heel diep in een hoekje gaan zitten schamen. En nee, ik ben geen wielrenner! Heb zelfs helemaal niks met wielrennen, maar vind het ronduit belachelijk dat mensen zo reageren! Hoe een gezellig rondje fietsen kan uitdraaien in een drama, gewoon vreselijk! Openbare media is niet gemaakt om allerlei nare reacties er onder te zetten, doe dat lekker op een andere medium. Heb respect voor elkaar! Walgelijk dat hier een discussie gaande is over wielrennen, terwijl er 1 wielrenster niet meer thuis komt bij haar familie. Nogmaals alle sterkte en kracht voor de nabestaanden, voor de rest; shame on you!
A. Rombouts (7-7-2014 om 14:44)
Ben het geheel eens met de reactie van mijn oud Collega Slingenberg. Het feit op zich is al triest genoeg. Zo'n boodschap brengen bij de nabestaanden....!!! Wie "schuldig" is zoeken de Collega's van het VOA team wel uit. Aanhouden van de autobestuurder? De Collega's terplaatse zullen daarvoor redenen hebben gehad. Aanhouden is namelijk een ingrijpende maatregel. Wat me steeds meer opvalt: alle soorten weggebruikers wijzen (ergernis) steeds meer naar elkaar. Ook ik erger me weleens. In actieve dienst was dan een gesprekje mogelijk of desnoods het bonnenboekje. Nu zie ik het werkeloos toe en denk dan: mensen geef elkaar de ruimte. Heel sterkte voor de nabestaanden.. In 1 seconde is er een 100% verandering in je leven. Altijd diep triest.
Anoniem (7-7-2014 om 12:28)
Allereerst veel sterkte aan de nabestaande bij dit ongeval, wat n vreselijk nieuws! Ten tweede, zouden de eerste reageerders zich aub kapot willen schamen. Hoe kun je na een paar minuten na een ernstig ongeval het zo afgeven tegen een wielrenster zonder iets van het ongeval te weten? Je moet toch wel een ongelofelijk kansloos en triest geval zijn, als je op zo een geval je mening uit. Als uw toch de verleiding niet kan weerstaan om uw er niet toedoende mening ergens willen uiten, doe het dan aub op een of ander forum, waar alleen maar van die kansloze figuren zitten en laat hier gewoon met respect gereageerd worden op dit verschrikkelijke nieuws.
Cookie-instellingen beheren