Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Wielrenster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 06-07-2014, 12.42 uur - Update: 06-07-2014, 23.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Een 52-jarige wielrenster is zondagmorgen in Hoedekenskerke zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto. Voor haar leven wordt gevreesd.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op de Waanweg. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De vrouw reed in een groep van acht wielrenners welke richting 's-Gravenpolder reden. In een flauwe bocht komt er een personenauto de groep tegemoet.

Er wordt massaal geremd waardoor de vrouw met haar fiets tegen de auto aanvalt en ernstig gewond raakt. Zij is met spoed door een ambulance meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De autobestuurder, een 21-jarige man uit de gemeente Goes, is aangehouden. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie Wisse (6-7-2014 om 19:20)
Tjonge, tjonge wat een reacties allemaal van mensen die het zoveel beter weten... ze zullen wel dit, dat of zus en zo gedaan/gereden hebben. Fijn ook om te lezen dat alle reacties zo stiekem anoniem zijn (W, R2, JB) om er een paar te noemen. Nog fijner is, dat ze getuigen van een zeer sportieve instelling, overduidelijk stuk voor stuk mensen die de wielersport een warm hart toedragen. Kan alleen in mijn reactie weergeven dat ze zich moeten schamen om dit nieuwsfeit te gebruiken om hun afgunst/haat tegen wielrenfanaten te uiten waarin afschuwelijk genoeg een slachtoffer voor haar leven vecht. Alsof ze allemaal langs de kant stonden en getuige waren van het ongeval. Veel sterkte voor diegene die daar zondagmorgen wel aanwezig waren.
M. Slingenberg (6-7-2014 om 18:39)
Triest dat iemand ernstig gewond raakt door een ongeval. De zaak wordt nog triester als enkele mensen ongenuanceerd direct er van uitgaan dat het de schuld is van de wielrenners. Alleen mensen die geen enkel gevoel voor mensen en leed hebben reageren op die trieste manier. Dit geeft alleen extra leed. En, nee ik ben geen wielrenner, wel een gepensioneerd politieman die bij veel ernstige ongevallen is geweest en weet wat dergelijke reacties bij de slachtoffers en hun familie te weeg brengen. Jammer dat mensen niet nadenken en zulke reacties schrijven.
Eddie Bogaert (6-7-2014 om 18:10)
Deze vrouw maakt deel uit van (mijn) groep, een groep die zich altijd aan de regels houdt. Een paar reacties hier zijn ondermaats, ongenuanceerd en schandalig. Gaat over iemand die voor haar leven vecht. Schaamteloos!
Jb (6-7-2014 om 17:46)
@flip. Laten we eerlijk zijn op zondag morgen kun je niet meer normaal door de polders rijden omdat je zo'n groep tegen komt. Ze verwachten gewoon dat je er achter blijft. Moeten met 4 naast elkaar heel de weg in bsslag nemen. Sorry hoor ze houden geen beetje rekening mee de andere weg gebruikers. Je moet eens aan de dijk gaan wandelen op zondagmorgen. Dan komen ze met 60 voorbij scheuren. Dat is normaal......
leon (6-7-2014 om 17:40)
Wat kunnen sommige mensen ongenuanceerd reageren, denk is eerst eens na voor dat men zijn of haar mening spuit . Als je er niet bij was denk dan alleen maar aan de betrokkenen, dit is gewoon afschuwelijk voor iedereen allemaal zijn in deze verliezers. Zeker die Mevrouw die vecht voor haar leven . Maar de" moraalridders "onder ons die ongezouten kritiek uiten misschien dat ze ons iets kunnen bijbrengen. Natuurlijk wordt er wel onoplettend gereden door wat voor factoren dan ook , maar wie in deze zonder zonde is werpen de eerste steen , wie zal hem oppakken U of U , ik niet. Heel veel sterkte voor allen in het bijzonder voor het slachtoffer.
Alfons (6-7-2014 om 17:13)
Wielrenners houden alleen hun km tellertje in de gaten, hoeveel calorieën ze verbruikt hebben enz.. in plaats van op het verkeer te letten en denken de koning van de weg te zijn. Wel wens ik de vrouw snel herstel toe. De bestuurder van de auto aanhouden vind ik belachelijk. Er gebeuren zo vaak ongelukken met wielrenners, er moet eens goed met ze gepraat worden.
Cookie-instellingen beheren