Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Waarschuwingsschot bij aanhouding inbrekers

Toegevoegd: 06-07-2014, 20.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - In de nacht van zaterdag op zonder rond 00.15 uur zijn twee mannen aangehouden op een bedrijfsterrein aan de Oostenrijkweg in Nieuwdorp. Zij worden verdacht van een poging tot inbraak.

Een alerte beveiliger ziet twee personen onder het hek van het bedrijfsterrein kruipen en belt de politie. Bij het zien van de agenten slaan de verdachten op de vlucht. Door een agent is een waarschuwingsschot afgevuurd waarna één van de mannen zich overgeeft.

Een politiehond traceert zijn kompaan en ook hij komt niet onder zijn aanhouding uit. Beide mannen van 28 en 39 jaar, zonder vaste woon- en verblijfplaats in Nederland, zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daar mogen zij verklaren waarom zij het afgesloten bedrijfsterrein zijn opgegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (6-7-2014 om 23:57)
En uiteindelijk komen ze er met een dagvaarding vanaf.
Franky (6-7-2014 om 22:43)
Vraag me af of de ambtsinstructie mbt het waarschuwingschot dit rechtvaardigt. Voorlopig hechtenis op dit feit Ja of Nee Ernstige inbreuk op de levenssfeer Nee. Even de advocaat van de duivel spelen.....
Cookie-instellingen beheren