Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote wietplantage in loods Middelburg

Toegevoegd: 08-07-2014, 16.00 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmorgen een grote wietplantage ontdekt in een bedrijfspand.

De kwekerij aan de Kleverskerkseweg werd vanmorgen ontdekt door de politie. Ter plaatse bleken in een grote loods behoorlijk wat wietplanten te staan. Een precies aantal is nog niet bekend.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld. Energiebedrijf Delta was ter plaatse om te kijken of er mogelijk illegaal stroom werd afgetapt. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

De politie kon nog geen verdere informatie geven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (8-7-2014 om 20:07)
Tsja Hans, jezelf recht in de ogen kunnen kijken is ook niets waard!
mister t (8-7-2014 om 19:08)
hey hans je kan ook gaan werken voor je geld, ik ben het ook niet eens met de gang van zaken , maar om dan maar meteen te praten over prostitutie enzo..
wim (8-7-2014 om 19:01)
Wat een prachtig pand waar dit heeft plaats gevonden maar het komt toch weer naar buiten om aan gehouden te worden, snel veel geld verdienen valt niet mee, hoelang zou hier al wietplanten geteeld zijn kan best wel eens een mooi som geld opleveren voor vadertje staat
Archaios (8-7-2014 om 17:44)
@Hans. Helaas zitten de zakkenvullers in den Haag. De burger en ondernemer worden uitgeknepen. Ondertussen wordt (het) geld (van de burgers) over de balk gegooid. getuige het droevige verhaal van de bouwput in Middelburg. De gemeenteraad zegt: Zand erover. De verantwoordelijk pieten hebben ondertussen een lucratieve baan of zijn met pensioen.
Hans (8-7-2014 om 16:50)
Tja, wil je tegenwoordig als ondernemer nog wat geld overhouden, dan is een Wietplantage vrijwel de enige optie. Oh ja wat ook nog lucratief kan zijn is de zware drugshandel. Zit natuurlijk wel een risico aan vast. Maar na een paar maandjes knorren loont dat best volgens mij. In de prostitutie is het ook crisis dus ja mensen, we moeten wat met zo'n overheid. Als eerlijke burger denk je dan ook, ik heb het verkeerde vak gekozen.
Cookie-instellingen beheren