Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote wietplantage in loods Middelburg

Toegevoegd: 08-07-2014, 16.00 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmorgen een grote wietplantage ontdekt in een bedrijfspand.

De kwekerij aan de Kleverskerkseweg werd vanmorgen ontdekt door de politie. Ter plaatse bleken in een grote loods behoorlijk wat wietplanten te staan. Een precies aantal is nog niet bekend.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld. Energiebedrijf Delta was ter plaatse om te kijken of er mogelijk illegaal stroom werd afgetapt. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

De politie kon nog geen verdere informatie geven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (10-7-2014 om 14:03)
mentor heeft gelijk. By any means zal de mens voor zich zorgen. Amerika in sommige staten ben je gewoon een slimme zakenman. Scholen worden gesponsord met eerlijk verdiend legaal wietgeld. Wake up want dit wordt nou eenmaal de toekomst. like it or not. Lucter et Emergo
Vlissinger (10-7-2014 om 13:31)
Werken voor je geld in dit land? hoe meer je werkt, hoe harder je werkt, hoe meer je moet inleveren, gek ben je dan als je dan toch nog hard gaat werken. ik werk voor m'n vaste lasten. de rest komt op andere wijze binnen. En "omdat justitie het slecht vindt, is het slecht" is hier weer de enige reactie. zelf heeft niemand een mening. Weed is onschuldig, je kunt het overigens om de hoek gewoon kopen. Dus waarom niet kweken? @Edwin, Als je in Nederland zonnepanelen legt, wordt je weer extra gestraft omdat je iets goeds doet..
Mentor (9-7-2014 om 15:31)
Luctor et Emergo ..... Het is vrij normaal dat je andere bronnen van inkomsten gaat zoeken . Alle mogelijkheden om het hoofd boven water te houden woorden aangegrepen .
Anja (9-7-2014 om 11:09)
de dag ervoor reed ik daar op die weg en de wietlucht was echt heel indringend dus niet gek dat die ontdekt is
Edwin (8-7-2014 om 21:51)
Misschien volgende keer maar zonnepanelen op het dak leggen voor de elektra. En kwekerijen gaan we steeds vaker meemaken.
grietje (8-7-2014 om 20:18)
@ hans, U had ambtenaar willen zijn ?
Cookie-instellingen beheren