Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Dronken man bedreigt ambulancepersoneel

Toegevoegd: 12-07-2014, 10.26 uur
Ambulance en politie ter plaatse aan de Binnenhof in Kloetinge.
Ambulance en politie ter plaatse aan de Binnenhof in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

KLOETINGE - Zaterdagmorgen vroeg is in een woning aan de Binnenhof in Kloetinge een man aangehouden omdat hij ambulancepersoneel had bedreigd.

De ambulancedienst kreeg om 23.40 uur een melding dat in de woning iemand onwel was geworden. De bewoner had veel alcohol gedronken en was buiten bewustzijn geweest. Bij aankomst van het ambulancepersoneel reageerde de man agressief. Hij sloeg naar hen en dreigde een stoel naar hen te gooien. Hierop verlieten de medewerkers van de ambulancedienst de woning en belden de politie.

Agenten hielden de man rond 00.15 uur aan en brachten hem voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes. De man is daar voor verder onderzoek opgenomen. Omdat hij was aangehouden, is een agent voor bewaking in het ziekenhuis gebleven.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben aangifte tegen de man gedaan. Hij zal zo spoedig mogelijk worden gehoord. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (12-7-2014 om 22:12)
Als je niet tegen de alcohol kan dan moet je maar niet zuipen. Flinke boete zodat het pijn doet in zijn portomonee. Hulpverleners zijn er om mensen te helpen
truckshowzeeland (12-7-2014 om 14:05)
In het vervolg laten liggen en zijn roes laten uitslapen. Het is te gek voor woorden dat hulpverleners worden aangevallen. Wat kost dit de gemeenschap weer niet?
lizzy (12-7-2014 om 12:27)
dit vind ik heel erg voor de mensen van de ambulace , bedreigt worden door iemand die je wilt helpen .goed van hun om hiervan aangifte te doen . het is toch niet te geloven dat hulp verleners bedreigt worden ? dat de persoon in kwestie alcohol op had vind ik geen exuus , integendeel !!
polleke (12-7-2014 om 11:02)
Goede aanpak van de broeders die agressie moet hard aangepakt worden ze zijn er om je te helpen niet om af te rossen hoop dat zulke flink gestraft worden
Cookie-instellingen beheren