Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Jongens aangehouden voor poging diefstal

Toegevoegd: 13-07-2014, 12.36 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT PHILIPSLAND - Vrijdagavond zijn twee jongens aangehouden die zich verdacht gedroegen bij een boerderij aan de Zuiddijk in Sint Philipsland.

De jongens werden rond 21.00 uur op het erf van de boerderij betrapt. Ze stapten snel in een bestelbusje en reden weg maar werden op de Zuiddijk door een zoon van de bewoonster tegengehouden. Tijdens de aanhouding van één van de jongens, namelijk een 18-jarige jongeman uit Sint Maartendijk, reed de andere jongen met de auto weg.

De zoon zette met zijn auto de achtervolging in maar in Scherpenisse verloor hij de auto uit het oog. Tijdens de achtervolging werd door de politiemeldkamer het signalement van de auto aan de politie-eenheden doorgegeven. Rond 21.30 uur zag een agent op de Sportlaan in Sint-Maartensdijk de auto rijden. Nadat de auto aan de kant van de weg was gezet, werd de bestuurder, een 16-jarige jongen uit Sint-Maartensdijk aangehouden. De 18-jarige jongeman, die op de Zuiddijk was aangehouden, werd ook rond 21.30 uur aan agenten overgedragen.

De jongens zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Er wordt onderzocht of ze spullen hebben gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rens (13-7-2014 om 20:39)
hallo,weet iemand of dit een wit busje met getinte achterramen was met opdruk op de ramen,heeft bij mij een fiets gestolen.
Andre (13-7-2014 om 20:22)
Keihard straffen, er wordt veel te soft met die gasten omgegaan.
Cookie-instellingen beheren