Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM: 'ISD-maatregel 3e keer opleggen'

Toegevoegd: 14-07-2014, 17.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Als het aan officier van justitie J. Valente ligt wordt de 35-jarige P. V. uit Schouwen-Duiveland voor de derde keer de ISD-maatregel opgelegd. Dit, met de belofte dat er een volgende keer geen vierde ISD komt, maar dat er tbs tegen hem wordt gevorderd. De zaak tegen V. diende mandag voor de rechtbank in Middelburg.

De notoire veelpleger had op 30 maart een steekwond opgelopen en verbleef ter behandeling van die wond in het ADRZ. Toen hij pijnstillers vroeg en die niet kreeg, brak hij in bij de medicijnkamer en stal daar Methadon, Morfine en Temapezan. Om daar te komen sloopte hij wat plafondplaten van het systeemplafond en kroop zo de medicijnkamer binnen en brak de medicijnkast open. Kort daarna kon hij buiten worden aangehouden.

Uitspraak 28 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren