Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Vrouw rijdt met scootmobiel door ruit

Toegevoegd: 15-07-2014, 11.02 uur
De bestuurster van de scootmobiel werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurster van de scootmobiel werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - In Goes is vanmorgen een vrouw met haar scootmobiel door de ruit van een pand gereden.

Het incident gebeurde omstreeks 09.55 uur. De vrouw reed door nog onbekende oorzaak door de ruit van de ABN AMRO vestiging aan de Piet Heinstraat. Een ambulance ging met spoed ter plaatse om de gewonde vrouw te helpen.

De vrouw is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@joost (16-7-2014 om 23:41)
@joost, deze scootmobielen kun je aanvragen bij de WMO je betaald hier een eigen bijdrage, of zelf kopen. Wat heeft therapie met een scootmobielen te maken? Deze worden normaal gesproken met de handen bediend, juist handig voor degene die moeilijk lopen en juist... naar therapie mogen. Krijg het idee dat u niet bepaald op de hoogte bent van een aantal zaken waar u nu uw mening over geeft.
joost (16-7-2014 om 19:27)
Gewoon een rijbewijs instellen voor die dingen. Tegenwoordig krijgt iedereen zoon ding van de verzekering. Maar wel de volgende dag voeten training doen bij de fysio. Levensgevaarlijk die dinge!
Judith (16-7-2014 om 12:10)
Dit gebeurd helaas best vaak, mensen gebruiken het haasje ipv de schildpad en dan rijd zo`n ding te snel voor ze om te reageren. Betere cursus om met die dingen om te gaan zou fijn zijn,
bobbertje (15-7-2014 om 20:51)
eerst en vooral hoop ik dat het goed gaat met mevrouw. maar hoeveel is er nu buitgemaakt? of was dit de vluchtwagen?
E-mobiel (15-7-2014 om 18:47)
Het wordt tijd dat de overheid regels gaat opstellen voor elektrisch aangedreven voertuigen zoals de gevaarlijke E-bikes, en ook E-rolstoelen. een gelijksoortige aan het brommercertificaat b.v. want met de moderne techniek hebben sommige E-voertuigen echt wel meer vermogen dan een brommertje. Een verplichte kennis en rijvaardigheidstest zou niet misstaan, en voor senioren een periodieke gezondheidstest. Of gewoon zorgen dat die E-dingen niet zo hard meer kunnen.
Peter (15-7-2014 om 18:42)
Hopelijk heeft ze er niets aan overgehouden dan alleen de schrik. Beterschap.
Cookie-instellingen beheren