Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld en beroofd

Toegevoegd: 15-07-2014, 14.56 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 16-jarige jongen is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats Terneuzen mishandeld door een groepje jongeren.

Volgens de politie werd de jongen rond 03.40 uur gewond aangetroffen in de Kerkstraat. De jongeman zou in de bewuste nacht een café aan de Nieuwstraat zijn belagers zijn tegengekomen. De groep gedroeg zich volgens de politie zeer intimiderend. Toen de Terneuzenaar besloot te vertrekken, liep de groep achter hem aan.

In de Kerkstraat werd hij vervolgens in elkaar geslagen en bovendien ook nog eens beroofd. Omstanders zagen de jongen gewond op straat liggen en waarschuwden onmiddellijk de politie. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis. Hierna heeft hij bij de politie aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
security (17-7-2014 om 01:07)
heb een paar jaar portier gestaan in de Nieuwstraat maar sinds de overheid anders heeft beslist over regels is het voor de horeca ook niet meer haalbaar officiƫle portiers te betalen en het was redelijk onder controle jammer kan jullie wel meegeven dat er genoeg 15,16,17 jarige zijn die zich best kunnen gedragen en gewoon gezellig zijn maar er lopen bepaalde figuren die al lang een gebieds verbod hadden moeten hebben voor hun leven
edith (16-7-2014 om 18:49)
Als je nou het verhaal niet kent , je kent het slachtoffer niet(en in mijn ogen ben je slachtoffer als je door een GROEP jongens in elkaar wordt getimmerd) je kent de ouders niet en waarschijnlijk de daders ook niet. Hoe kan het dan dat je je eigen verhaal ervan maakt en mensen gaat beschuldigen? No matter what...maar met zijn allen 1 jongen in elkaar meppen valt NOOIT goed te praten. En wat een jongen van 16 daar doet........dat weet ik niet....misschien had hij wel een hele goede reden om daar te zijn?
Lukas (16-7-2014 om 16:27)
Dat groepje jongeren moeten ze eens wat respect bijbrengen. De aso's.
willem77 (16-7-2014 om 07:38)
natuurlijk niet goed te praten en ik hoop dat de daderes zwaar wor4den gestraft EN een leuk bedrag aan smartengeld moeten betalen. maar wat heeft een 16 jarige zo laat op straat of in een cafe te zoeken?
g (16-7-2014 om 06:34)
Het is erg wat met die jongen is gebeurd. Ik hoop dat ze de daders snel te pakken krijgen. Maar op de 2de plaats, wat doe een minderjarig jongen zo laat in de nacht, of zo vroeg in de ochtend in de kroegen?? Hebben de kroegen geen regels voor het binnen laten van minderjarige( vooral s"nachts )
Sweet 16 ? (15-7-2014 om 18:34)
16 jaar en dan al diep in de nacht rondhangen in drankkotten met verslaafden. Heeft ook al een groep belagers achter hem aan die hem zochten ? Ik zou haast schrijven "het loopt nog slecht af met dat kind" maar hij heeft al een voorproefje. Waar waren de ouders trouwens ? en vinden die dat allemaal maar normaal zeker dat hun kind de nacht bij de verslaafden in de kroeg wil doorbrengen ? wat een tuig wat een tuig. en dan moet ik zeker nog medelijden hebben ook ? ech nie !
Cookie-instellingen beheren