Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Eerste helikopters Rescue geland

Toegevoegd: 16-07-2014, 11.33 uur
Foto 1 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (16-7-2014 om 16:55)
Idd schandalig dat er geen honden omgekomen zijn snap je niet. Als een hond zijn warmte niet kwijt kan og geen drinken krijgt kan hij zo overlijden. Vaak kunnen ze door de dikke vacht geen warmte kwijt.
peter (16-7-2014 om 15:39)
we zijn wezen kijken, het was mooi, alleen een ding beviel me niet, mensen met honden, die honden liepen er verslagen bij in de snik hitte langs al die benen van mensen, ze hadden ook nog niet eens drinken bij voor hun hond, zo veel politie daar en er werd niks over gezegd, vreemd ik noem dit gewoon dieren leed. dat is het zelfde dat je een hond met deze hitte in een auto laat zitten, die mensen sporen echt niet.