Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 64 km

Eerste helikopters Rescue geland

Toegevoegd: 16-07-2014, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Om 12.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden van Rescue Vlissingen 2014 op de Boulevards in Vlissingen. De opening wordt gedaan door parachutisten van Skydive Zeeland & Burgemeester Demmers van de Gemeente Vlissingen.

Rond 10.30 uur landden de eerste twee helikopters op het parkeerterrein aan de Kenau Hasselaarstraat. Het gaat om een Lifeliner en een Seacrh and Rescue (SAR) helikopter.

Vandaag zijn er talloze demonstraties te zien op de Westerschelde, het strand en de Boulevard in Vlissingen. Rescue wordt sinds 1998 eens in de twee jaar georganiseerd. Het is één van de grootste evenementen in Zeeland. Er worden vandaag ongeveer 75.000 mensen verwacht.

Zie ook:
- Vlissingen klaar voor negende Rescue (15-07-2014)

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (16-7-2014 om 16:55)
Idd schandalig dat er geen honden omgekomen zijn snap je niet. Als een hond zijn warmte niet kwijt kan og geen drinken krijgt kan hij zo overlijden. Vaak kunnen ze door de dikke vacht geen warmte kwijt.
peter (16-7-2014 om 15:39)
we zijn wezen kijken, het was mooi, alleen een ding beviel me niet, mensen met honden, die honden liepen er verslagen bij in de snik hitte langs al die benen van mensen, ze hadden ook nog niet eens drinken bij voor hun hond, zo veel politie daar en er werd niks over gezegd, vreemd ik noem dit gewoon dieren leed. dat is het zelfde dat je een hond met deze hitte in een auto laat zitten, die mensen sporen echt niet.
Cookie-instellingen beheren