Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Mannen mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 16-07-2014, 11.57 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Walstraat in Vlissingen heeft maandag een grove mishandeling plaatsgevonden. Drie mannen werden daar door drie andere mannen in elkaar geslagen. Dat meldt de politie.

De drie slachtoffers liepen in de bewuste nacht over de Walstraat. Op een gegeven moment werden zij aangevallen door drie mannen met een Oost-Europees uiterlijk. Er vielen rake klappen en het trio werd zelfs met de dood bedreigd. Eén van de slachtoffers wist zich na een tijdje los te wringen en kon de politie bellen. Toen de politie arriveerde waren de geweldplegers echter al gevlucht.

De politie doet onderzoek naar de zaak. Men is op zoek naar de drie daders. Volgens de slachtoffers waren alle verdachten tussen de 1,70 en 1,80 m lang. Ze droegen alledrie een trainingspak. Eén van daders droeg een groen jack, vermoedelijk van het merk Adidas. Hun leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar.

Twee van de verdachten waren kaal en de ander had gemilimeterd haar. De verdachten zijn voorafgaand aan het incident vermoedelijk via de Lange Zelke de Walstraat ingelopen. Na de mishandeling zijn de geweldplegers richting Kleine Markt/Lange Zelke/Scheldeplein gevlucht. De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nin (16-7-2014 om 16:55)
weet iemand wat voor tijdstip ong dat het gebeurde? maandag ochtend vroeg omstreeks ong, half 5 liep klein groepje dat leek op oost europeanen door de paul krugerstraat, toen ik aan kwam met met de auto, rende ze gauw weer terug naar de overkant vd straat, totdat ze in de gaten hadden dat ik gewoon in een burgerauto reed.maar vreemd vond ik het wel.
Cookie-instellingen beheren