Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Rescue spectaculair van start

Toegevoegd: 16-07-2014, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een landing door parachutisten, een flyby van een patrouillevliegtuig, een blusdemonstratie door een sleepboot en de bestrijding van een scheepsbrand: Rescue Vlissingen 2014 is gestart.

Rond het middaguur landden parachutisten van Skydive Zeeland op het Badstrand. Zij brachten een presentje mee voor de Vlissingse burgemeester Letty Demmers. Tot 18.00 uur zijn er op diverse locaties nog allerlei demonstraties. Hoogtepunten zijn enkele nagebootste ongelukken en vliegdemonstraties van het Briste Aerobatic Display Team 'The Blades'. Een eerste demonstratie van dit team vond 13.00 uur plaats. Omstreeks 17.00 uur vind de spectaculaire demonstratie nog een keer plaats.

De politie laat diverse aanhoudings- en verdedigingstechnieken zien. Hierbij worden honden en bikers ingezet. Doorlopend zijn er ook onder meer demonstraties met reddingshonden, demonstraties door Duitse hulpverleners en ook staat er op het Badstrand een luchtballon van de Koninklijke Luchtmacht. Verder zijn er allerlei standjes, zijn er waterspelen en is er een gordelsimulator.

Zie ook:
- Eerste helikopters Rescue geland (16-07-2014)
- Vlissingen klaar voor negende Rescue (15-07-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (16-7-2014 om 18:00)
Geweldig, ga zo door! Ik heb ook genoten van die kindertjes die met de brandslang mochten spuiten en in de brandweer en polite-auto's mochten zitten, alleen al die blije smoeltjes!
Cookie-instellingen beheren