Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman aangehouden voor schoolinbraak

Toegevoegd: 17-07-2014, 13.37 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Donderdagmorgen vroeg is op de Roozenburglaan in Middelburg een jongeman aangehouden omdat hij geprobeerd had om in te breken in een school.

Rond 03.30 uur belde een alerte getuige naar de politiemeldkamer dat hij glasgerinkel had gehoord en vermoedde dat er werd ingebroken in een school aan de Roozenburglaan. Agenten zochten in de omgeving en troffen een 18-jarige jongeman uit Middelburg aan. Ze bekeken het schoolgebouw en zagen dat geprobeerd was om in te breken.

De inbreker werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. De politie vermoedt dat bij de inbraak nog een inbreker betrokken was en is nog op zoek naar hem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren