Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Bijna 1.200 wietplanten in Zaamslag

Toegevoegd: 18-07-2014, 11.52 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie heeft de afgelopen dagen in Zaamslag twee hennepkwekerijen opgerold. In de kwekerijen stonden samen bijna 1.200 wietplanten.

Donderdag werd de eerste plantage ontdekt. Dat gebeurde in een woning aan het Plein. In het huis stonden volgens de politie 750 hennepplanten. De hennep stond in een garage en een andere ruimte van de woning. De stroom bleek op illegale wijze te zijn afgestapt. Een monteur van het energiebedrijf heeft de elektriciteitsmeter ontkoppeld en meegenomen.

Vandaag werd een in werking zijnde kwekerij ontmanteld aan de Heer Janstraat. In twee ruimtes van de woning stonden in totaal 441 planten te groeien. Ook hier was sprake van diefstal van stroom. De planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (20-7-2014 om 12:08)
Hoe denk je eigenlijk dat die shop aan zen wiet komt? Alleen op illegale wijze. Dus als je geen wiet mag verbouwen waarom mag die shop dan wel verkopen? leg dat dan eens uit. Hij mag ook niet bevoorraad worden das ook strafbaar. Regering werkt het zo zelf in de hand
bertus (20-7-2014 om 08:04)
Opgeruimd staat netjes. Zuurverdiende centjes? Die krijgt een gemiddelde arbeider elke maand op zijn bankrekening van zijn baas. Wat een onzin @vlissinger. Geen gezeik over legaliseren, want dan krijgen we het probleem dat de shops te duur zijn... en eigen gebruik is het ook niet met meer dan 5 plantjes, waar je trouwens ook een leuke boete voor kan krijgen. Wie zijn billen brand mag op de blaren zitten, geen gezeur!
HollandFail (19-7-2014 om 11:19)
Het huidige drugsbeleid faalt miserabel en werkt alleen de harde criminelen in de hand, inclusief de witte boorden, ook wel "boven"wereld genaamd. wat daar dan zo "boven" aan is weet ik niet, wel dat het drugsbelijd direct verantwoordelijk is voor drugsMILJARDAIRS. En dat is veel meer centjes dan de overheid over heeft voor justitie. Nu een kansloze strijd geworden, er is geen geld genoeg meer voor aanpak. Het tuig heeft gewonnen, en de overheid gaf ze de overwinning zelf. als deel van de zgn "boven"wereld. Wordt eens wakker nederland !
Matthijs (19-7-2014 om 10:04)
Legaliseren en dan kunnen ze zich eens bezig houden met echte criminelen. Nog geen drie procent van de echte criminaliteit wordt opgelost omdat ze zich met dit soort onzin bezig houden.
Edwin (19-7-2014 om 07:42)
@vlissinger, noem je diefstal van stroom centjes verdienen? Heb jezelf ook te maken met dergelijke louche praktijken misschien?
Jan (18-7-2014 om 22:47)
Vlissinger 18-07 wateen asosiale reactie, blijf van het internet. Je voegt totaal nioets toe
Cookie-instellingen beheren