Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Duikers gered bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 20-07-2014, 12.49 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij Wilhelminadorp zijn zondagmiddag twee duikers gered die door de stroming in de problemen waren gekomen.

De watersporters kwamen rond 11.40 in de problemen nabij Het Sas. Een ambulanceteam, een duikploeg van de brandweer en een reddingboot van de KNRM werden opgeroepen om te helpen.

Al snel bleek dat de twee veilig aan boord van een boot waren gehaald. De inzet van de KNRM en de brandweer was daarom niet meer nodig. De duikers zijn afgezet bij de nabij gelegen haven en daar onderzocht door het ambulanceteam. De twee hoefden niet naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (20-7-2014 om 13:24)
lekker bijdehand ook. Nabij het goese sas duik je bij laag water en om en nabij 11:40 was het dus eerder Hoogwater... HW 10:46 23:05 LW 04:16 16:42 staat ook netjes op de informatie paal daar tbv duikers .
Cookie-instellingen beheren