Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Vlissinger vrijgesproken voor steekpartij

Toegevoegd: 21-07-2014, 20.37 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 23-jarige A. D. uit Vlissingen tegen wie voor een poging tot het toebrengen van zware mishandeling een gevangenisstraf negen maanden plus drie maanden voorwaardelijk was geëist, is maandag door de Middelburgse rechtbank daarvan vrijgesproken.  De rechtbank vindt dat mede door de verklaringen van het slachtoffer plus het feit dat-ie zelf aardig onder invloed was niet wettig en overtuigend bewezen.

Eind maart zat er in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen een man met een bloedend bovenbeen. Volgens hem was hij door een kennis gestoken, vervolgens verklaarde hij dat hij in het mes was gevallen en een derde keer verklaarde hij dat hij per ongeluk zichzelf had gestoken.

Door de bloedsporen te volgen kwam de politie in de kamer van D. terecht. Toen bleek ook dat daar een drank- en drugsfeestje aan de gang was geweest, er ruzie was ontstaan en het slachtoffer gewond naar buiten was gelopen. Maar wat er nu allemaal precies was gebeurd en wie en of er was gestoken bleef duister.



Zie ook:

Celstraf geëist wegens steekpartij Vlissingen (07-07-2014)
- Slachtoffer steekpartij zwaargewond (30-03-2014)
- Gewonde bij steekpartij Vlissingen (30-03-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren