Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Brand in zeecontainer Vlissingen

Toegevoegd: 22-07-2014, 14.44 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag brand uitgebroken in een Zeecontainer. De brand ging gepaard met flink wat rook.

De brandweer werd rond 13.40 uur met spoed naar het brandadres gestuurd. Ter plaatse bleek er een flinke brand te woeden in een zeecontainer op een terrein aan de Verholen Vliet. Om uitbreiding van de brand te voorkomen werd het sein middelbrand gegeven. Ook een waterwagen werd gealarmeerd.

De tweede tankautospuit en de waterwagen hoefden uiteindelijk niet meer in actie te komen. De brandweer gaf rond 14.15 uur het sein brand meester. In de zeecontainer lagen voornamelijk autobanden en enkele gasflessen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren