Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Man gewond na parkeerconflict

Toegevoegd: 23-07-2014, 14.09 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Een 34-jarige man uit de gemeente Goes is dinsdagmorgen op de Handelsweg in Kapelle bedreigd en mishandeld na een parkeerconflict. Hiervoor zijn twee mannen aangehouden.

De verdachten van 42 en 20 jaar uit de gemeente Reimerswaal verloren hun geduld toen het slachtoffer zijn werkbus niet snel genoeg wegzette om hun vrachtwagen door te laten. Het slachtoffer werd daarop bedreigd en mishandeld en hield daar een gebroken enkel aan over.

Op aangeven van een getuige wisten opgeroepen agenten de verdachten snel te achterhalen en aan te houden. Beide mannen mochten na verhoor met een dagvaarding op zak weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeker las van de warmte (23-7-2014 om 16:13)
zeker last gehad van de warmte. Ik hoop dat het slachtoffer snel weer op de been is, zal je maar gebeuren; in het gips in de vakantie... Mag toch hopen dat de dader geen flutstrafje krijgt
Cookie-instellingen beheren