Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze man slaat met moker

Toegevoegd: 23-07-2014, 14.19 uur
Door: Rolf de Feijter

AARDENBURG - Dinsdagavond is een man aangehouden aan het Verloren Kostje omdat hij op straat met een moker buurbewoners te lijf was gegaan. Er zijn geen gewonden gevallen.

De buurtbewoners zaten op het plein rondom een kampvuurtje toen zij de 42-jarige verdachte ineens op zeer agressieve manier met een moker hun richting op zagen lopen. Een slaande beweging richting één van de bewoners miste doel. De man werd door het groepje overmeesterd waarna deze vloekend en tierend weer terugliep naar zijn eigen woning.

Gealarmeerde agenten arresteerden de man en namen hem mee voor verhoor. Hij zit vooralsnog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren