Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde man uit auto gehaald Ritthem

Toegevoegd: 25-07-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij Ritthem is vanmiddag een bejaarde man in zijn personenauto in een sloot terecht gekomen. De brandweer heeft hem bevrijd.

Het ongeluk werd iets na 16.30 uur gemeld en vond plaats op de Landbouwweg. De man raakte niet gewond maar kon niet zonder de hulp van de brandweer uit zijn auto komen. De automobilist kon uiteindelijk via de achterzijde van de auto uit zijn voertuig worden gehaald.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto uit de sloot te takelen. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (25-7-2014 om 20:32)
Tis zonde voor de man, gelukkig staat hij weer aan de kant. Jaaa... we oordelen vaak over oude mensen van rijbewijs inleveren enzo en schiet eens op! Maar we vergeten vaak hoe sommige alleen zijn en zich voelen, en ze zijn blij dat ze er eens even uit kunnen! Straks als wij die leeftijd ook mogen halen, zijn we ook blij dat anderen ons onze gang laten gaan, en zijn we blij dat we eens een rondje kunnen touren!
Cookie-instellingen beheren