Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Zoekactie naar persoon te water Sas

Toegevoegd: 26-07-2014, 02.14 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - In Sas van Gent zijn de hulpdiensten vannacht opgeroepen voor de melding van een persoon te water.

Rond 00.30 uur werden brandweer en ambulance met spoed ter plaatse gestuurd naar de Westkade. Aldaar zou een persoon te water zijn geraakt. Toen de zoekactie gaande was en een brandweerduiker zich in het water bevond kwam het bericht binnen dat de gezochte persoon elders in Sas van Gent was aangetroffen.

Binnen een uur konden de hulpdiensten weer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (27-7-2014 om 09:12)
Vind het inderdaad nogal de spuigaten uitlopen. Denkt men dat een persoon in 7 sloten gelijk kan lopen. Onze zoon reageert ook wel eens niet op een belletje of horen we dagen niets van, moet ik dan ook maar gelijk alarm slaan. Als ik het niet vertrouw dan ga ik eerst zelf langs. Mogelijk dat men dacht dat deze persoon er een eind aan zou maken?!?! Dat ie gezegd heeft in een boze opwelling; dan spring ik nog liever in het kanaal". Of iets dergelijks. Het is dagelijkse kost dat er een Amberalert uitgaat. Vertrouw toch eens op de persoon in kwestie en geef ze wat ruimte, iedereen wil wel eens even alleen zijn en de meesten komen ook echt weer wel tevoorschijn.
Jaap (26-7-2014 om 08:55)
We missen tegenwoordig nog al snel een persoon als ik afga op de meldingen op deze site. Komt dat omdat tegenwoordig bijna iedereen met een mobieltje rondloopt en continu meld waar hij of zij zich bevind. En als je dan een keer niet reageert dan worden de hulpdiensten ingeschakeld i.p.v. even rustig afwachten tot de persoon in kwestie zichzelf wel weer laat horen....Ik zet er soms mijn vraagtekens bij.
Cookie-instellingen beheren