Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval

Toegevoegd: 26-07-2014, 11.30 uur - Update: 26-07-2014, 13.18 uur
De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeluk raakte de auto van de vrouw zwaarbeschadigd.
De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagavond de bestuurster van een personenauto gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

De vrouw reed over de Koudekerkseweg in de richting van de Poelendaeleweg toen ze voor de kruising met de Dorus Rijkersstraat tegen een lantaarnpaal botste. Omstanders hielpen de vrouw uit de auto waarna ze werd onderzocht door een toegesnelde motorambulance. Een ambulance heeft haar daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig geborgen. Energiebedrijf de Delta is ter plaatse gekomen om de lantaarnpaal los te koppelen.

Ook werd bij de vrouw een ademtest gedaan omdat zij vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. In het ziekenhuis heeft een GGD-arts een bloedproef van de vrouw afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht, waarbij de uitslag over ongeveer tien dagen bekend zal zijn. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Na behandeling heeft de vrouw het ziekenhuis verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reiger (27-7-2014 om 00:42)
Rijbewijs voorgoed af pakken, alle kosten laten betalen en een fikse boete, cq. gevangenisstraf. Vreselijk, dit soort mensen.... Drinken oke, maar pak dan een taxi of laat je op halen door kennissen of familie.
Cookie-instellingen beheren