Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Man beroofd van honderden euro's

Toegevoegd: 27-07-2014, 20.29 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zondagmorgen vroeg is een man in het centrum van Goes onder bedreiging van een mes van enkele honderden euro's beroofd. Dit gebeurde rond 03.00 uur.

Een 24-jarige man uit Goes kwam een andere man tegen in de buurt van een bank aan de Singelstraat. Onder bedreiging van een mes moest hij contant geld afgeven wat hij zojuist bij deze bank had gepind. Hierna dwong de dader onder bedreiging van een mes om naar een bank op de Dam te gaan. Daar moest hij wederom geld pinnen en afgeven. Daarna vluchtte de dader te voet weg in de richting van de Van der Spiegelstraat.

Het slachtoffer raakte niet gewond bij de straatroof. Omdat hij zo geschrokken was, besloot hij niet onmiddellijk aangifte te doen. Rond 13.15 uur meldde hij zich op het politiebureau in Goes en deed aangifte van de beroving.De politie is een onderzoek gestart naar deze straatroof.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M.F. (28-7-2014 om 16:57)
Wat een reacties.... Dit is de wereld op zijn kop. Als ik snachts wil pinnen, dan pin ik klaar....Krijgt de dader nu ook minder straf omdat het snachts 'uitgelokt' was.. Mag iemand snachts niet leven? Of geld dan de wet van de sterkste? Gelukkig kijkt een rechter objectief.'
Piet (28-7-2014 om 12:13)
Als iemand 's nachts om 3 uur geld pint, vind ik dat al een beetje verdacht. Als hij dan ook bedreigd/ beroofd wordt, en niet gelijk aangifte doet vind ik het maar een vreemd verhaal. Camera's genoeg in de stad om te zien wat er gaande was.
Pippa (28-7-2014 om 10:52)
Eigenaardig ! Waarom niet gelijk aangifte doen?En er is waarschijnlijk camera bewaking Om s,nachts te pinnen vind ik ook onverstandig!
bert kaiser (28-7-2014 om 10:41)
je kan om 3 uur in de nacht toch niets kopen ?wacht dan tot het licht is;je moet natuurlijk niet beroofd worden,maar dit was niet zo slim.
Eefje (28-7-2014 om 10:30)
Wie gaat er nou s,nachts geld pinnen,wat ga je dan doen?!
mar (28-7-2014 om 09:06)
Ook wel toevallig dat een gewapend persoon op dat tijdstip een pinnende persoon in de gaten houdt. Bij de bank kunnen ze zien wat ie gepind heeft en mogelijk ook camerabewaking?!
Cookie-instellingen beheren