Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Fatale aanrijding op spoor Krabbendijke

Toegevoegd: 29-07-2014, 23.24 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een aanrijding op een spoorwegovergang bij Krabbendijke is dinsdagavond iemand om het leven gekomen. Het treinverkeer is gestremd.

Het slachtoffer werd rond 21.20 uur bij de bewaakte overgang aan de Lapdijk aangereden door een goederentrein. De brandweer en de ambulancedienst rukten uit, maar konden niets meer voor het slachtoffer doen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding.

Na het ongeluk werd het treinverkeer stilgelegd tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. Er rijden bussen tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. De extra reistijd is meer dan 60 minuten. De verstoring is naar verwachting rond middernacht verholpen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kennis van je (31-7-2014 om 23:29)
Ik hoorde pas vandaag dat jij t was....................dan knakt er toch iets in je en schrik je...... Heb je veel gezien in de Krab en Koffiehuis, Altijd zeiden we elkaar wel gedag! Zo zie je dan ....... wat kan het leven toch een andere weg gaan........ we kunnen niet altijd iemand denken te kennen...........Hoe dan ook.....................Veel Sterkte voor de nabestaanden, en voor de kleine die pappa moet missen!! Ook de machinist, sterkte ontzettend en erg zwaar om dit te moeten zien! Gebeurt helaas nog te veel! Je doet er niks tegen! Als ze het willen...... dan gebeurt het toch! Alleen het leven op aarde stopt, dit hier alles is tijdelijk .................................................maar.... dood is niet dood!
robert (31-7-2014 om 08:56)
Rust zacht Poet
marja (30-7-2014 om 15:27)
allereesrt heel veel sterkte en gecondoleerd voor de familie van deze man..vrouw...jongeman...jonge vrouw....vreselijk om zo om het leven te komen dat is niet niks...voor de machinist ook veel sterkte want dit vergeet je nooit meer want je staat machteloos....voor de hulpverlening is dit ook heel erg want je bent er om iemands leven te redden en het is frusterend als je voor een slachtoffr niets meer kunt doen...alleen met veeel respect handelen is het laatste wat je kunt doen voor hem of haar en de familie van het slachtoffer
Peter (30-7-2014 om 10:03)
Sterkte voor de machinist
Jan (30-7-2014 om 08:15)
Arme machinist, wens hem veel sterkte
wim (30-7-2014 om 06:55)
Verschrikkelijk om zo om het leven te komen ik wens de nabestaande veel sterkte toe voor de komende tijd.
Cookie-instellingen beheren