Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractaatweg dicht na lekkage uit truck

Toegevoegd: 30-07-2014, 09.16 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Een deel van de Tractaatweg (N62) is woensdagmorgen afgesloten geweest omdat het wegdek spiegelglad was geworden als gevolg van een lekkage bij een vrachtwagen.

De lekkage werd rond 07.40 uur gemeld. Op het wegdek was tussen de kruising met de Langeweg en die met de Oostpolderweg een onbekende stof terecht gekomen. Om een veilige situatie te creeëren moest de weg in beide richtingen volledig worden afgesloten. Ook de Oostpoortweg werd afgesloten.

De brandweer rukte volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland uit met vier blusvoertuigen. Even voor 09.00 uur was de Tractaatweg weer volledig beschikbaar. Na een kleine twintig minuten kon ook de Oostpoortweg weer worden opengesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (30-7-2014 om 15:58)
Het gaat om de stof Aluminiumsulfaat. In deze vorm kan het zeer weinig kwaad voor mens en milieu (wordt gebruikt voor de waterzuivering). Auto even goed met water afspoelen dan kan het verder geen kwaad. Laten zitten is niet zo best, het is (net als bv strooipekel) een zout dat op termijn metalen aantast.
mar (30-7-2014 om 15:35)
even contact opnemen met de hulpdienst zou ik zeggen.
sjaak (30-7-2014 om 12:25)
Het zou fijn zijn dat het bekend was om wat voor een stof het ging dan weet ik ook wat er bij mijn op de auto zit
Cookie-instellingen beheren