Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Hoofdweg (N61) en de Guido Gezellestraat is bij een aanrijding vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een bestelbusje kwam op het kruispunt in botsing met een betonwagen. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Bij de aanrijding raakte de inzittende van het busje gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de Hoofdweg in de richting van Zaamslag dicht tussen de aansluiting met de Tractaatweg en de aansluiting met de Spuiweg. Hierdoor ontstaan flinke files op de Tractaatweg. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
betje (31-7-2014 om 07:58)
dit had ook voorkomen kunnen worden..door allebei goed uit te kijken.ook al staan de stoplichten krap afgesteld. in dit geval kon de bestelbus niet dwars door de vrachtauto heen rijden.
marina (30-7-2014 om 23:23)
Heb al menigmaal; Provincie, RWS en gemeente gevraagd naar alle VRI op de Tractaatweg, de hoofdweg bij Terneuzen te kijken. Als je van Axel komt en je staat op de afslag richting Westdorpe zie je het rode licht aanspringen, dan krijg je voor je adem kan halen al groen. Er staan voor je auto op het wegdek haaientanden, dwz dat je voor het oprijden moet kijken of er geen ander verkeer meer is op het kruispunt. Dan pas mag je oprijden. Een geladen optrekkende vrachtauto heeft tijd nodig om op te trekken en dan springt het licht ondertussen op oranje, dus is het al rood als ie nog op het kruispunt is, want hij moet daar wel 6 rijbanen overkruisen en krijgt de zijweg ondertussen groen. Daarom is het systeem van groen op aanbod hier verkeerd.
Marina (30-7-2014 om 23:11)
Moeten daar nu echt eerst doden vallen eer dat er iets aan dat kruispunt wordt gedaan.er gebeuren daar vaak ongelukken. Ook al staat het daar groen voor mij kijk ik nog altijd eerst links en rechts voor ik oversteek. Mij is het ook al 2x overkomen dat er een auto door het rood kwam. Misschien een idee om er flits palen neer te zetten misschien kijken ze dan wel uit hun doppen.
Wouter (30-7-2014 om 22:43)
@t geduld deze stoplichten staan inderdaad te kort op elkaar afgesteld.Je zegt ontruimingstijd,als je goed oplet op deze stoplichten kun je zien dat er nog geen fractie tussen zit.Als de ene op rood gaat en de ander gaat gelijk op groen,dan denk je misschien hoe kun je dat nu zien.In de avond kun je dat goed zien op bijvoorbeeld verkeersborden waar het op reflecteert,of de voorramen van sommige auto's.En inderdaad als je vertrekt bij deze lichten dan ben je nog maar half weg en de lichten springen alweer op oranje.Dus dat betekend stoppen voor een vrachtwagen als je halverwege de stoplichten staat??En zet een geladen vrachtwagen eens stil met de snelheid die je daar mag,oranje 'mag' je door en laat groen wat later groen worden. Opgelost!!
sjakie (30-7-2014 om 22:21)
Wie hier voor die lichten verantwoordelijk is moet eens vanachter zijn buro komen en even bij mij in de vrachtwagen stappen. Dan zal ik hem laten zien dat die lichten wel degelijk te strak staan afgesteld, maar er zullen wel eerst dode moeten vallen voor die verantwoordelijke besft dat hij het toch beter anders had kunnen doen. Maar helaas slaaap lekker verder.
weggebruiker (30-7-2014 om 22:05)
@ Zeeuw, kees en geduld ik denk dat jullie lekker met zijn 3 achter elkaar moeten gaan rijden op zondag lekker rustig en misschien overal groen licht maar pas op met oversteken waarschijnlijk nooit geen rekening gehouden met werk voertuigen welke beladen zijn als je dan met een gangetje of 60 aan komt rollen en je bent geladen de lichten springen op oranje en je moet dan in de ankers dan sta je haverwege de kruising stil sterkte op zondag misschien ff uitproberen
Cookie-instellingen beheren