Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Hoofdweg (N61) en de Guido Gezellestraat is bij een aanrijding vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Een bestelbusje kwam op het kruispunt in botsing met een betonwagen. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Bij de aanrijding raakte de inzittende van het busje gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de Hoofdweg in de richting van Zaamslag dicht tussen de aansluiting met de Tractaatweg en de aansluiting met de Spuiweg. Hierdoor ontstaan flinke files op de Tractaatweg. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee. (30-7-2014 om 21:52)
Ook al was er en is er iets met de afstelling van de verkeersslichten ( hetgeen ik niet bestrijd) dan noch is voorrang nimmer een recht om te nemen maar wel een plicht om te verlenen. Mij schieten de tranen in de ogen als ik het resultaat bekijk.
ad (30-7-2014 om 21:28)
Probeer maar is te stoppen met een vrachtwagen vol geladen als het op oranje springt
vrachtwagenchauffeur (30-7-2014 om 21:20)
geduld en kees als jullie het zo goed weten he met je wachten. moet je dan als je geladen optrekt met je vrachtwagen alweer remmen voor je de kruising op bent want als je wegrijd zie je soms nog net het stoplicht op oranje springen terwijl je als 1e aan het stoplicht staat. dat betekent dat je halverwege je combinatie al door rood rijd.
R85 (30-7-2014 om 21:20)
Als chauffeur van een vrachtwagen snappen sommigen het echt niet. Of je nu leeg of geladen bent maakt zowiezo al uit maar bij deze lichten niet. Vanaf Terneuzen komende staan de lichten bagger. Geladen als eerste staan en optrekken... reken er maar op dat die op oranje staat zodra je net onder de lichten doorrijdt. Heb t zo vaak dat t verkeer begint te rijden terwijl ik nog het kruispunt oversteek. Heeft niks met geduld of haast te maken. T is voor vrachtverkeer gewoon niet haalbaar om zonder oranje/rood t kruispunt over te zijn! Maargoed degene die het hardste roepen zijn waarschijnlijk die bij het naderen en op.groen springen van de lichten met 95 de kruising voorbij vliegen ofniet??
Carla (30-7-2014 om 20:49)
Een vrachtwagenchauffeur kan niet zomaar stoppen zeker niet geladen. Dat sommige dan zo dom kunnen lullen snap je dan niet. ze moeten eens wakker worden en de stoplichten anders instellen, of moeten er eerst paar doden vallen. voor fietsers is het net zo gevaarlijk.
Zeeuw (30-7-2014 om 20:36)
Ik sluit me aan bij geduld. Iedereen schijnt te weten dat de stoplichten zogenaamd te "strak" staan afgesteld. Reden te meer om niet nog snel even door oranje te gassen maar inderdaad gewoon te remmen. Want als het inderdaad te strak is afgesteld springt het licht ook weer in no time op groen. Twee hele minuten later thuis, poeh, poeh.
Cookie-instellingen beheren